Vandindsprøjtning på Renault 21


Del denne artikel med dine venner:

Til kommentarer vil jeg først og fremmest fortælle dig, fordi din rapport om elevingeniør var min sengebog i løbet af mine aftener og min uges ferie, som tillod mig bedre at forstå disse fænomener, før jeg satte mig i aktion, 4H til reaktorplacering (købt fra APTE). Så må jeg sige, at jeg tilbragte 4 ha gøre denne bobler med genopvarmning (som ikke længere er nyttigt for ingenting), og derefter oprette en elektronisk automatisk påfyldning, der fungerer meget godt undtagen på en bil (" har lidt ... fordi der er - til massen ...)
og på udkig efter en løsning, jeg gjorde vedligeholdelsen af ​​bilen og det umulige at rengøre oliefilteret rent op: BULLEUR A VIRER
og jeg gik på karburatoren base (garanteret enkelhed) i 3 H, der var det bortset fra billederne, fordi det ikke gøre for jeg har ingen bro, og tweaks: starter grundigt og max åbning af ventilen og en stor klud som et filter luft, som giver mig 50cl / 100km vand forbruges og tilsyneladende af 18 28% i brændstoføkonomi (stadig kører) jeg sagde, at det var min kone, der i tjener mere at gå på arbejde 85km / dag og finder, at motoren er mere fuid at bedre og kører bedre, jeg gjorde et teststof er gået i stå, og efter turn-konto ser det ud til, at den max hastighed at stige med 200 omdrejning / min, men jeg længtes ikke for at gøre det. For resten vil jeg udstyre en Nissan Vanette, som jeg vil have et øjeblik, jeg vil holde dig orienteret, hvis du vil.
vi ses snart og takker dig igen


vandinjektion på Renault 21

Forum for eksperimenter og forsamlinger doping og indsprøjtning af vand i motorer

kommentarer Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *