Vandindsprøjtning på Renault Laguna 2.2 benzin


Del denne artikel med dine venner:

God aften alle sammen!

Efter et par nætter af refleksion, forlod jeg, jeg starter på eventyret.
Jeg vil poste her gradvist, så du kan følge mit eventyr trin for trin. Jeg vil forsøge at sætte billeder, det er stadig mere at tale end en lang tale.

Så jeg brugte de første 2-trin, som bestod i at finde den bedste placering for reaktoren og finde eller forbinde det pantoniserede luftindtag.

For reaktoren er det efter min mening den enkleste at sætte den i stedet for katalysatoren. Ulempen er, at det drejer sig om 1m udstødningsrør, men fordelen er, at det er meget nemt at få adgang til, når bilen er på broen, og især skrue især 3 bolte for at afmontere det .... Alligevel har jeg haft problemer med at sætte reaktoren før, fordi der er meget lidt plads.Så jeg gik til en pause, og jeg formåede at finde næsten samme katalysator, der er bare røret, der kommer ud af katalysatoren, og 1m vil plugge længere ind i lyddæmperen, som er for lang, men det bliver let at skære!

Så jeg kan dekapitere katalysatoren, dreje honningkassen, og jeg har al den plads, det tager at placere reaktoren. På temperaturniveauet, selvom jeg er lidt langt fra udstødningsrør, tror jeg, det skal stadig gå op, da en katalysator alligevel kræver en høj temperatur til drift. Hvis det ikke er nok, isolerer jeg ...

For indsugningsluftindtaget indser jeg, at det vil være en leg. Faktisk har jeg 2 luftindtag på samleren. Den første er den, hvis åbning er modificeret af sommerfuglen, der selv drives af gaspedalen.

Og 2eme, meget mindre, er den til slow motion. Der er en servomotor styret af computeren, som styrer dette luftindtag for at regulere luftstrømmen i tomgangen.
Hvilket betyder, at det første luftindtag er helt lukket ved tomgang.

Så jeg laver min luftindtag på indgangen for tomgang, fordi slangen, der forbinder kollektorfilteret, er meget let at få adgang til, og dens indvendige diameter er omkring 10mm. Så jeg behøver ikke at venturi, fordi det suger allerede stærkt.

Jeg kan endda drømme lidt og fortælle mig, at pantone systemet også arbejder i slowmotion! smile

Nu er 3eme-scenen selve reaktoren. Jeg lavede 2 DIY butikker, jeg fandt en stålrør diameter 20mm, tykkelse 1.25mm. Indvendig diameter er 17.5mm.
Ulemper har jeg ikke fundet noget at gøre reaktorens stang. De havde ikke en stålstangs diameter 15mm. Jeg synes, det er den diameter, jeg har brug for, fordi det ville skabe en mellemrum mellem stangen og 1.25mm reaktoren.

Så jeg har endnu ikke købt røret, fordi jeg først skal finde ud af, hvad jeg skal gøre stangen.
Under alle omstændigheder tror jeg, jeg vil blive på stål, fordi rustfrit stål er stadig ikke indlysende.

At følge


Følgende: vandindsprøjtning på Renault Laguna benzin 2.0L

Klik her for at få adgang til alle vandinjektionsarmaturer

kommentarer Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *