Ord, ord, ord: stadig ord altid ord


Del denne artikel med dine venner:Det er faktisk på denne luft, at Ademe lancerede sin sidste kampagne: Energibesparelser. Lad os gøre det hurtigt, det varmer!

Men et lille skridt tilbage er nødvendigt for bedre at forstå mit synspunkt om denne organisation.

11 Oktober 2001, jeg støttede mit projekt af slutningen af ​​undersøgelsen om processen Pantone foran 30 mennesker (ekstraordinært faktum for et simpelt forsvar for projektets slutning af studier) i ENSAIS. Konklusionen af ​​dette arbejde (en stor del er tilgængelig på dette websted) var, at mange lovende aspekter krævede yderligere forskning, især på forureningsniveau. Selvfølgelig kunne mange af hr. Pantones påstande ikke bekræftes (og stadig ikke), men mange aspekter krævede videre undersøgelse.

Søger, at jeg selvfølgelig var klar til at udføre under en forlængelse af min læseplan. Jeg minder dig om det for at få oplysninger ANVAR var en projektpartner, men kunne ikke støtte individuelle projekter: En virksomhed, en offentlig institution eller en forening skulle søge om hjælp. Siden jeg var uddannet, tilhørte jeg ikke mere ENSAIS. Jeg var derfor en simpel person ... ikke berettiget til et ANVAR-tilskud.

En uge senere kontaktede jeg ADEME for at spørge dem sporet at følge, jeg tilføjede dem resuméet (også tilgængeligt på dette websted) af mit projekt. Det eneste svar jeg modtog, 4 måneder senere, jeg specificerer, var en kvittering for modtagelse, jeg citerer: "Vi har modtaget din anmodning og videresendt den til transportafdelingen. Kontaktede de dig? "
Svaret var tydeligvis nej, så jeg var ivrig efter at besvare denne email ved igen at spørge om tilgangen til at udvikle dette projekt. Jeg venter stadig på svaret på denne email! Disse begivenheder er fra februar 2002, alle e-mails er blevet holdt som bevis for min gode tro.

Jeg vedlægger også en kopi af en fax, der viser, at ADEME er opmærksom på denne forskning, men hun har ikke gjort noget (om mig) for at hjælpe dem, i hvert fald i udseende!

Se faxeksemplaret af Ademe

Afslutningsvis vil jeg sige: Det er op til dig at lave dit eget sind. Jeg ønskede ikke mere end at kunne arbejde på dette system (og dets derivater) for at forstå og forbedre det, men det ser ud til, at det ikke er muligt i dette land. Alt dette i et permanent hykleri ...

Så hvor er forskningsfriheden i vores land?


kommentarer Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *