Et liv at ændre æra, Rémi Guillet

Et liv for at ændre æra, selvportræt af en "econologist" Rémi Guillet


Del denne artikel med dine venner:

Les éditions « Mers du sud » viennent de publier « Une vie pour changer d’ère » dont l’auteur Rémi Guillet har allerede udgivet en lang række artikler på Econologie.com-webstedet ... Koncertsites hjemmeside og mål er sammen med Rémi's og 2s væsentlige årsager: Rémi forsvarer forbindelserne, der ikke nødvendigvis er indlysende for alle, mellem økonomien og økologi og ... desuden har han en doktorgrad på våd forbrænding og andre termodynamiske cykler begunstiget af indsprøjtning af vand, værker, der også er arbejdshest af Christophe Martz, grundlægger af webstedet Econologie.com

Resumé af bogen af ​​Rémi Guillet

Et liv at ændre æra, Rémi Guillet
Et liv at ændre æra, Rémi Guillet

Født i 1943 i en familie af fiskere på øen Noirmoutier, som han taler til os med ømhed i "Noirmoutier, en ø, der forfører! Rémi Guillet er en af ​​de sjældne teenagere, der i 50-årene og fra en beskeden baggrund gik til videregående uddannelse og i hans tilfælde to gange til 20 år og 60 år!

"Så i juni 1966 var jeg ingeniør, men i en sektor af aktiviteter, der ikke tiltrak mig og de seksten måneder militærtjenesten i et designkontor for ingeniørvirksomhed ville styrke mig i tanken om, at jeg var nødt til at finde en erhverv mere i harmoni med mine dybe forhåbninger, tæt på naturen og så meget som muligt respekt for miljøet ... Den mystiske side af energi som følte fra min første barndom skulle så komme igen på dette afgørende tidspunkt for forskningen (anvendt) i fossilsektoren er åbenlyst for mig. Og jeg skulle lægge hele mit hjerte og min sjæl ud over de opgaver, der faldt til mig ... ".

Scenarie svarende til dagen før hans pensionering, som ville være for forfatteren i anledning af en ny udfordring, første universitet, inden for økonomien eller mere præcist ved krydset mellem den økonomiske og den sociale.

"Og jeg vil gøre det, i starten af ​​det nye årtusinde, alt hvad jeg kan for at tilbyde, og især validere en model ud med det, tror jeg, og i over tredive år, havde bragt den vestlige verden til at gå på hovedet ... ".

Denne selvbiografiske bog, der fremkalder de "opfindelser" af forfatteren i sine to områder af valg fokuserer også på nogle mere generelle tanker, mens mange ofte stridslysten anekdoter i forbindelse med dets forretningsrejser verdensplan pointere denne tekst ...

Lær mere og køb denne bog (10 €) på siden af Rémi Guillet på forlagets hjemmeside

Fotokredit af F. Mainguet


kommentarer Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *